Roel Bakker

Voormalig algemeen directeur Rabobank Noordwest Twente

Lydia was jarenlang mijn directiesecretaresse en heeft die baan met toewijding en accuratesse vervuld. Zeer klantgericht en oog voor alle aspecten die het werk van directiesecretaresse/ managementassistent tot zo’n leuke baan maken.

Inge Zwijnenberg

Voormalig directeur Bedrijven Rabobank Noord en West Twente

Lydia is een vriendelijke gedreven vrouw met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is accuraat en kan goed plannen en organiseren. Ze heeft een klantgerichte instelling en zal haar afspraken richting klanten dan ook altijd zorgvuldig nakomen. Afgelopen jaren heeft Lydia voor mij de rol van managementondersteuner vervuld. Ik heb ik haar leren kennen als een collega die dienstverlenend en hulpvaardig is. Daarnaast heeft ze een actieve rol vervuld bij het opzetten van het vrouwennetwerk Into us. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend netwerk voor ondernemende vrouwen. Met Lydia weet je zeker dat zaken goed geregeld zijn en kun je er van uit gaan dat alles op rolletjes loopt.

 

Juho Partanen

Voormalig Sales Director Aurubis Netherlands B.V.

Lydia was instrumental supporting me to perform my tasks as a Sales Director of Aurubis Netherlands B.V & Global Engine Cooling. She was really proactive ; organized my travel programs, meetings and various other support functions. Besides being a great professional she is a very nice personality and a colleague who I’m glad to recommend for similar functions in global companies.

 

Edith Mulder

Voormalig HR manager Aurubis Netherlands B.V.

Ik heb Lydia leren kennen als een zeer betrouwbare, zelfstandige en professionele collega waarmee ik op hele prettige wijze heb samengewerkt. Ze is erg klantgericht, heeft goede ideeën en is sterk in het organiseren van (nationale en internationale) evenementen en activiteiten. Ze is een echte regeltante die je veel werk uit handen neemt.

Henk Koershuis

SOWECO NV

Met Lydia heb ik met veel plezier en succes samengewerkt. In mijn rol als manager HRM en OD heeft Lydia me op een zeer efficiënte, betrouwbare, plezierige en integere wijze geassisteerd in allerlei voorkomende managementtaken. Ik sluit niet uit dat Lydia en ik nog eens samenwerken op een volgende klus. Ik durf Lydia volmondig en van harte aan te bevelen.

Vivian Oosterbaan

OosterbaanCoaching

Lydia heeft twee door mij opgezette artikelen herschreven. Met korte maar krachtige veranderingen, kreeg ze direct de jeu in het verhaal, waardoor zelfs ik als schrijver automatisch bleef doorlezen. Kwalitatief is Lydia erg sterk, met oog voor details die verschil maken.

Enrico de Krijger

De Krijger Psychiatrie

Als behandelaar in de geestelijke gezondheidszorg die de mensen in hun eigen omgeving behandelt is de agendavoering een taak apart. In een periode van extra drukte heb ik deze taak uitbesteed aan Lydia. Ik heb volledig op Lydia kunnen leunen en ze heeft mij deze taak compleet uit handen genomen. In de communicatie is ze erg professioneel en afspraak is afspraak. Ook buiten kantooruren om is Lydia goed te bereiken, wat vaak een groot voordeel was. Ik zou Lydia zeer aanbevelen als secretaresse op afstand.

Hein de Bruin

Voorzitter bestuur Stichting Golfclub de Koepel

Golfclub ‘De Koepel’ had in september 2018 met spoed een officemanager nodig.  Lydia heeft zich het werk snel eigen gemaakt. Ook zag zij kans in de werkprocessen structuur en verbeteringen aan te brengen.
Zij was een representatieve gastvrouw en een loyale collega.

Hans Peter de Ruiter

Financieel Directeur DC Vastgoed

Vraag het Lydia en het wordt opgelost!
Lydia heeft bij ons tijdelijk 5 maanden gewerkt ter opvulling van zwangerschapsverlof. Ik heb Lydia leren kennen als een professionele, fijne en spontane collega. Lydia kan je echt ontzorgen en zorgt ervoor dat alles blijft doorlopen. Attent en altijd alert om ergens in te grijpen als het moet.

Marjan Bolink

HR manager TenCate Protect

Lydia heeft in 2020 bijna een jaar vol enthousiasme de rol van interim office manager op haar genomen bij TenCate Protective Fabrics. Ze werd redelijk ‘voor de leeuwen gegooid’ maar vond als interimmer snel en professioneel haar weg binnen de organisatie. Lydia heeft ervoor gezorgd dat alles is blijven doorlopen zoals het hoort. Daarnaast heeft ze in opdracht verbeter projecten gelinkt aan office, – en facilitair management snel en met zeer goed gevolg afgerond. Ze heeft met haar pro actieve houding en doortastende aanpak in no time archieven opgeschoond en systemen geordend. Zelfs voor projecten buiten haar vakgebied, draaide ze haar hand niet om. Met haar jarenlange kennis en ervaring in office management en secretariële ondersteuning heeft ze onze organisatie uitstekend geadviseerd. Lydia was een toegankelijke en geliefde collega die ik zeker aan zou bevelen als interim office manager.